Privatni smeštaj kod Bate Mandića
Sutomore, Haj-Nehaj

Ћирилица

Početna > Plaže

Sutomorska plaža

Sutomorska plaža je najveća plaža u Sutomoru i duga je 1250 metara a široka između 30 i 40 metara. Plaža je peskovita sa peskom koji je nešto krupniji na severozapadnom delu plaže dok je sitan fin pesak zlatno-žute boje na drugom kraju plaže. Od naše kuće udaljena je 2,1 kilometar. Plaža Zlatna obala duga je 850 metara i nalazi se u produžetku Sutomorske plaže. Neposredno uz plaže celom dužinom obale proteže se prelepo Sutomorsko šetalište na kome se nalaze brojni kafići, restorani, diskoteke, noćni barovi, klubovi, prodavnice, igraonice, lunapark za decu...

Plaža Štrbine

Šljunkovita plaža dužine je oko 150 metara. Netaknuta priroda, biserno čista voda. na jednom delu plaže se može naći lekovito blato. Od naše kuće udaljena je 2,3 kilometar.

Plaža Maljevik

Maljevik je plaža koja je najbliža našoj kući 2,4 kilometra. Plaža je šljunkovita, dužine je oko 300 metara, nalazi se pod borovom šumom, predstavlja tipičan primer netaknute prirode sa izuzetno bistrom vodom. Jedan je od pogodnih lokaliteta za sportsko ronjenje.

Čanjska plaža

Velika predivna šljunkovita plaža dužine 1200 metara udaljena svega 4 kilometra od naše kuće. Pored plaže postoji veliki parking za vozila.

Kraljičina plaža

Kraljičina plaža je u neposrednoj blizini Čanjske plaže. Do ove male, ali atraktivne plaže, može se doći jedino sa mora. Okružena je sedimentnim stenama. Zbog ambijenta, predivnog peska i kristalno čistog mora, bila je omiljena plaža crnogorske kraljice tokom njenog boravka u dvorcu "Topolica". Kraljičina plaža je dužine 250 metara a do nje se može doći brodićima koji polaze sa plaža u Sutomoru i Čanju.

Plaža Buljarice

Uvala Buljarice proteže se od rta Resovo brdo do Dubovice. Plaža je dužine 2250 metara. Od naše kuće je udaljena 9,6 kilometara.

Plaža Lučice

Plaža Lučice predstavlja predivan kupališni lokalitet koji je i pored velike posećenosti ostao prirodno netaknut. Ima oblik malog zaliva, duga je 220 m, peščana je na obali i morskom dnu, s plitkim dnom koje se pruža u more i šumom borova i čempresa u zaleđu. Od naše kuće je udaljena 12 kilometara.

Vrh straneVrh strane

Da bi ste videli kompletnu ponudu sa fotografijama posetite:
www.batomandic.com
Početna | Smeštaj | Plaže | O nama | Kontakt